Συμμετοχή στην παγκόσμια έκθεση REHACARE για την αποκατάσταση και την φροντίδα ατόμων με αναπηρία.

Η εταιρία μας έδωσε για πρώτη φ΄ορά το παρόν της στην παγκόσμια έκθεση REHACARE.

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας για αυτή την μοναδική εμπειρία. Είμαστε πέρα από ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε μέρος αυτής της παγκόσμιας κοινότητας, που γνωρίσαμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και επικοινωνήσαμε το όραμα μας.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια αυτής της διεθνής έκθεσης παρουσιάσαμε τον SIMO, τον καινοτόμο προσομοιωτή λήψης μέτρων αναπηρικού αμαξιδίου. Ο SIMO έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ειδικές μετρήσεις για την βέλτιστη στάση σώματος στο μελλοντικό αμαξίδιο ενός χρήστη. Ο SIMO εγγυάται την απόλυτη προσαρμογή του αμαξιδίου στο σώμα και στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το νέο αμαξίδιο M-i που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενσωματώσει τη νοημοσύνη των μετρήσεων σε ένα 100% handmade αμαξίδιο ελαφρού τύπου. Το M-i, σχεδιάζεται σε 3D τεχνολογία και είναι φτιαγμένο από υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αεροσκαφών. Η υπόσχεση που μας δίνει το αμαξίδιο M-i είναι μέγιστη αυτονομία του χρήστη. 

Ευχαριστούμε θερμά την REHACARE!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση