Ο Άρης WheelChair B.C. και ο Μέγας Αλέξανδρος 1994 γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συλλέγουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους , που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας. Για τον μεγάλο αυτό σκοπό οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον πρώτο και μοναδικό φιλικό αγώνα προετοιμασίας, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας τους για την έναρξη του Πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ 2019 . Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00μμ, στο ΕΑΚ Σταυρούπολης (πίσω από το Δημαρχείο Παύλου Μελά στην οδό Λαγκαδά). 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην είσοδο του σταδίου θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», οι οποίοι θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη για να δείξουμε ότι ο ειδικός αγωνιστικός αθλητισμός στηρίζει προσπάθειες ανάλογων ευαίσθητων ομάδων της κοινωνίας μας. Όλοι μαζί μπορούμε να Χαμογελάσουμε 

Τρόφιμα και Είδη Πρώτης Ανάγκης προς συγκέντρωση:

Γάλα εβαπορέ, Λάδι, Ρύζι, Όσπρια, Αλεύρι, Σάλτσα τομάτας, Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα,  μερέντα,  χυμοί), Άνθος αραβοσίτου, Αλάτι, Ξύδι, Μπαχαρικά, Πουρές, Βρεφικές κρέμες, Βρεφικό γάλα, Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος), Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων,  χλωρίνη κλπ), Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων, σκούπες, σφουγγαρίστρες, κοντάρια, φαράσια), Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας).

Αφήστε μια απάντηση