VIAMOBIL

Ανακαλύψτε την ελευθερία με το viamobil. Η βοήθεια που χρειάζεστε για να ζήσετε ξέγνοιαστα την κάθε στιγμή.

Η ανεξαρτησία και η ελευθερία κίνησης είναι πολύτιμα αγαθά, τα οποία όλοι αξίζουμε να απολαμβάνουμε. Το Viamobil δεν είναι απλώς ένα τεχνολογικό επίτευγμα – είναι ένας αληθινός σύμμαχος που μετατρέπει την καθημερινότητά σας σε μια εμπειρία γεμάτη αυτοπεποίθηση και χαρά

Κατηγορία: Κατασκευαστής: ALBER

Με το Viamobil, η κάθε σας ημέρα γίνεται πιο εύκολη και απολαυστική. Η ισχυρή βοήθεια ώθησης και φρεναρίσματος σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε κάθε πρόκληση με σιγουριά, ενώ ο συνοδός σας μπορεί να χαλαρώσει, γνωρίζοντας ότι η διαδρομή σας είναι ασφαλής και ευχάριστη.

Αφήστε το viamobil να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας, προσφέροντάς σας την ανεξαρτησία που πάντα επιθυμούσατε. Είτε πρόκειται για καθημερινές δραστηριότητες είτε για ξεχωριστές εκδρομές, το viamobil σας χαρίζει την ελευθερία να απολαύσετε τη ζωή με τον δικό σας τρόπο, χωρίς περιορισμούς.

 

 

Το viamobil είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία ή τεχνικές γνώσεις. 

Κάθε βήμα με το viamobil είναι μια δήλωση αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας. Ζήστε την ευτυχία της ανεξαρτησίας και την ελευθερία της κίνησης, γνωρίζοντας ότι έχετε δίπλα σας έναν ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτη. Το viamobil δεν είναι απλά ένα βοήθημα – είναι η πύλη σας προς μια ζωή γεμάτη δυνατότητες και ευκαιρίες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 VIAMOBIL
Ταχύτητα Υποβοήθησης1-5,5 km/h
Κλίση Ανάβασης έως 18%
Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος210 kg (viamobil, αμαξίδιο και οδηγός αμαξιδίου)
Αυτονομία 20 km
Συνολικό βάρος όλων των εξαρτημάτων 13.3 kg
Μπαταρίες36 V, 6,6 Ah Ιόντων - Λιθίου

Αρχεία για λήψη

Φυλλάδιο

Εγχειρίδιο χρήσης