VIA GO

Ζήστε την ελευθερία με το via GO – Ο Απόλυτος συνεργάτης στην κινητικότητα ! 

Το via GO είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό βοήθημα ώθησης.

Είναι ένας σύντροφος που σας δίνει τη δύναμη να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και να απολαύσετε την καθημερινότητα με άνεση και αυτοπεποίθηση.

  • Ισχυρό
  • Ανθεκτικό
  • Ευέλικτο
  • Εύχρηστο
  • Ασφαλές
  • Αξιόπιστο
Κατηγορία: Κατασκευαστής: ALBER

Η καθημερινή ζωή είναι γεμάτη μικρές χαρές – μια βόλτα στο πάρκο, μια επίσκεψη στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μια απλή βόλτα στην πόλη. Αλλά όταν η κίνηση γίνεται δύσκολη, αυτές οι απλές χαρές μπορούν να φαίνονται μακρινές. Το via GO αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας τη βοήθεια που χρειάζεστε για να ζήσετε κάθε στιγμή στο έπακρο.

Χάρη στον συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό του, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας, έτοιμο να σας υποστηρίξει όπου κι αν βρεθείτε.

 

 

Ανακαλύψτε ξανά τη χαρά των καθημερινών στιγμών, χωρίς άγχος για τις ανηφόρες και τις ράμπες της πόλης. Το via GO σας προσφέρει την αντοχή και τη δύναμη που χρειάζεστε για να καλύπτετε αποστάσεις έως και 16 χιλιόμετρα, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε πάντα δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η εύχρηστη σχεδίασή του, με τα μεγάλα και ευδιάκριτα κουμπιά, σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε αμέσως, χωρίς καμία δυσκολία. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το via GO για να διπλώσετε το αναπηρικό σας αμαξίδιο, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε σας μετακίνηση.

Με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που προσφέρει η Alber, ηγέτης στην αγορά προσθετικών συστημάτων κίνησης, το via GO σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε για να απολαύσετε την κάθε σας μέρα. Η ποιότητα ζωής σας βελτιώνεται αισθητά, καθώς μπορείτε να κινείστε ανεξάρτητα και με αυτοπεποίθηση, ξέροντας ότι έχετε δίπλα σας έναν ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 VIA GO
Ταχύτητα Υποβοήθησης1,5 έως 5.5 km/h
Κλίση Ανάβασης έως 16%
Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος170 kg
Αυτονομία 16 km
ΜπαταρίεςΙόντων - Λιθίου

Αρχεία για λήψη

Φυλλάδιο