E-MOTION

Η δύναμη στα χέρια σας!

Ο πρόσθετος μηχανισμός e-motion ενεργοποιείται κατά την διαδικασία της ώθησης -κίνησης του χρήστη στο χειροκίνητο αμαξίδιο του.

Το e-motion συνδυάζει την ενεργητική κινητικότητα και το θεραπευτικό όφελος του χρήστη.

Κατηγορία: Κατασκευαστής: ALBER

Οι ηλεκτροκινητήρες που είναι ενσωματωμένοι στο κέντρο των τροχών υποστηρίζουν αποτελεσματικά τον χρήστη χειροκίνητου αμαξιδίου , καθώς με την βοήθεια τους ο χρήστης χρειάζεται πολύ λιγότερη προσπάθεια για να διανύσει μεγάλες αποστάσεις και κλίσεις ανάβασης.

Το ηλεκτρικό e-motion, ως πρόσθετη μονάδα οδήγησης, αποτελεί την ιδανική λύση για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων.

Κάθε άγγιγμα στην στεφάνι ώθησης καταγράφεται από έναν αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας και οδηγεί στην κίνηση του αμαξιδίου με την απαραίτητη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα είναι η κίνηση του αμαξιδίου να γίνεται πολύ πιο εύκολη και καθόλου επίπονη. Το e-motion , προσφέρει όχι μόνο βοήθεια στην κίνηση, αλλά και αύξηση της ανεξαρτησίας και της άνεσης στην καθημερινότητα

Το e-motion είναι μια εξαιρετική λύση για να διατηρήσεις την ενεργό κινητικότητά σου και να εκπαιδεύσεις το σώμα σου.

Με αυτό το σύστημα, μειώνεται η καταπόνηση των μυών και των αρθρώσεων, προστατεύοντας τα από πρόωρη φθορά. Επιπλέον, διευκολύνει την κίνηση και ενισχύει την ανεξαρτησία σου στην καθημερινότητα.

Το e-motion είναι ευέλικτο & συμβατό με μια ευρεία γκάμα μοντέλων αμαξιδίων και μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές σας ανάγκες. Η ευαισθησία του αισθητήρα στη χειρολαβή μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα σε κάθε έναν από τους δύο τροχούς κίνησης. Έτσι, η διαφορετική δύναμη που ασκείται από κάθε χέρι δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το e-motion DuoDrive έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία με το e-motion και ταυτόχρονα διαθέτει το Cruise Mode (λειτουργία αυτόματου πιλότου), με την οποία έχετε τη δυνατότητα να καλύπτετε μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς να ωθείτε τις στεφάνες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσετε την ταχύτητα και η μονάδα κίνησης κάνει τα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δύο τύπους κίνησης και μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή λειτουργία, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η εναλλαγή αυτή γίνεται εύκολα με την ασύρματη μονάδα ελέγχου DuoDrive.

Το Cruise Mode είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο όταν…

• κουράζεστε και εξαντλείστε στο δρόμο. Το e-motion DuoDrive σας φέρνει πάντα με ασφάλεια στο σπίτι.

• πρέπει να ανεβείτε ανηφόρες. Το e-motion DuoDrive μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε κλίση και να φτάσετε στον προορισμό σας χαλαροί με το Cruise Mode.

• αισθάνεστε ανασφάλεια στις κατηφόρες και θα θέλατε έναν βοηθό φρένου για να διατηρεί μια προκαθορισμένη ταχύτητα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 E-MOTIONE-MOTION DuoDrive
Διαθέσιμο μέγεθος τροχού22", 24" ή 25"22", 24" ή 25"
Ταχύτητα Υποβοήθησης0 - 6 km/h ή 8.5 km/h σε συνδυασμό με το Πακέτο Mobility Plus.0 - 6 km/h ή 8.5 km/h σε συνδυασμό με το Πακέτο Mobility Plus.
Ικανότητα Αναρρίχησης και ΦρεναρίσματοςΠρέπει να τηρούνται τα τεχνικά όρια και προδιαγραφές του αρχικού κατασκευαστή του αμαξιδίου.Μέγιστο 10% στο Cruise Mode
Μέγιστο βάρος χρήστη150 kg150 kg
Μέγιστη αυτονομία σε Επίπεδο ΈδαφοςΈως 25 km.έως 25 km σε χειροκίνητη λειτουργία, έως 15 km στο Cruise Mode.
Μέγιστο Επιτρεπόμενο Συνολικό Βάρος190 kg
(e-motion, αμαξίδιο και οδηγός αμαξιδίου).
190 kg
(e-motion, αμαξίδιο και οδηγός αμαξιδίου).
Μπαταρίες36.5 V, 2 x 4.3 Ah, Ιόντων λιθίου36.5 V, 2 x 4.3 Ah, Ιόντων λιθίου
Συνολικό Βάρος15.6 kg

15.6 kg

Βάρος τροχού7.8 kg7.8 kg
Control Unit DuoDrive-0,3 kg
Βάρος Τηλεχειριστήριου ECS0,15 kg-

Αρχεία για λήψη

Φυλλάδιο

Εγχειρίδιο χρήσης