Η WHEEL αποτελεί ηγέτη στο χώρο της αυτονομίας και της ανεξάρτητης διαβίωσης καθώς εισάγει αναπηρικά αμαξίδια, ορθοπεδικά προϊόντα και είδη αποκατάστασης, διατηρώντας αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους. 

Παράλληλα, διαθέτει την αρτιότερα εξοπλισμένη, κάθετη μονάδα service για κάθε τύπο αμαξιδίου και πλήρες stock ανταλλακτικών στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, στη Θεσσαλονίκη.

Αρχίσαμε κάπως έτσι

Όμως η Wheel δεν είναι απλά μια εταιρία. Είναι ένα όνειρο ζωής. Ένα όνειρο για έναν κόσμο, χωρίς περιορισμούς και όρια, όπως τον οραματίστηκε ο ιδιόκτητης της, Δημήτρης Γκαϊντατζής, όταν από μικρό παιδί βοηθούσε τη μητέρα του στο κατάστημα ορθοπεδικών που η ίδια διατηρεί από το 1990, (με την επωνυμία Κατσιορίδου). Η εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, οι άνθρωποι που γνώρισε, οι φίλοι που έκανε, ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να δημιουργήσει τη Wheel το 2004.

Δεν εφησυχάζουμε ποτέ

Από τότε, επιβεβαιώνοντας καθημερινά το όνομά της, η Wheel κινείται συνεχώς και τρέχει μπροστά από τις εξελίξεις. Ενημερώνεται, αναπτύσσεται και επενδύει για να μπορεί να κωδικοποιεί, να επεκτείνει και να καλύπτει ανάγκες που ακόμα και οι ίδιοι οι πελάτες δε γνωρίζουν.
Η υπευθυνότητα, η εξειδίκευση, η καινοτομία, η διαρκής εκπαίδευση, η βαθιά γνώση του προϊόντος, το ομαδικό πνεύμα και η ουσιαστική επικοινωνία με συνεργάτες και πελάτες, είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας και συνοψίζουν τη σημερινή κουλτούρα της Wheel. Με μόνο σημείο αναφοράς τον άνθρωπο.

Ώρα να γνωριστούμε καλύτερα

Αυτή ακριβώς η ανθρωποκεντρική κουλτούρα ήταν ο βασικότερος λόγος που, ενώ τα πρώτα 10 χρόνια επικεντρώθηκε στο να μεταφέρει την τεχνογνωσία της σε ένα δίκτυο 120 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, σήμερα η Wheel αποφάσισε να έρθει σε απευθείας επαφή και να γνωρίσει καλύτερα τον τελικό χρήστη των προϊόντων της.

Συνεχίζουμε με τους καλύτερους…

Με κριτήριο την αυστηρή εφαρμογή των προδιαγραφών που ορίζει η κουλτούρα της εταιρίας, συνεχίζουμε να διατηρούμε ένα αξιόπιστο και ευέλικτο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες με εμάς.
Για να ενημερωθείτε που βρίσκεται το πλησιέστερο κατάστημα που διαθέτει προϊόντα της Wheel ή αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, καλέστε στο 2310 900443.