Γιατί να επιλέξω ένα custom made αμαξίδιο?

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ​

Τα τυποποιημένα και τα διαμορφώσιμα αναπηρικά αμαξίδια εξυπηρετούν έναν σημαντικό σκοπό για τους χρήστες στα αρχικά στάδια της αποκατάστασης τους. Ωστόσο όταν ο χρήστης θέλει να γίνει πιο ενεργός και ανεξάρτητος, αυτού του τύπου τα αναπηρικά αμαξίδια θα τον περιορίσουν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Τυποποιημένα μεγέθη

Τα τυποποιημένα μεγέθη αναπηρικών αμαξιδίων δεν ταιριάζουν σε όλους τους ανθρώπους. Εκτιμάται ότι το 80-90% των χρηστών δεν κάθονται σωστά στο αναπηρικό αμαξίδιο τους.

ΕΠΙΠΤΩΣΗ

Λανθασμένη στάση του Σώματος

Ένα τυποποιημένο αναπηρικό αμαξίδιο μπορεί να αναγκάσει την λεκάνη και την σπονδυλική σας στήλη σε λανθασμένη στάση που με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας όπως: κόπωση, πόνο, μολύνσεις, βλάβη των ιστών, αναπνευστικά προβλήματα και μόνιμους τραυματισμούς.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Περιορισμένες επιλογές

Τα περισσότερα απλού τύπου αμαξίδια έχουν περιορισμένες επιλογές. Αυτό περιορίζει τον χρήστη από το να κάνει μια πιο δραστήρια ζωή και φυσικά δεν εξυπηρετούνται η προσωπικές ανάγκες του.

ΕΠΙΠΤΩΣΗ

Δυσφορία

Το να αισθάνεστε άβολα μειώνει την αυτοπεποίθηση σας και αυξάνει τον κίνδυνο για πόνο και την εμφάνιση προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με έρευνα το ποσοστό τέτοιων περιπτώσεων είναι 52%.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Βαρύ και μεγάλο αμαξίδιο

Δυστυχώς δεν είναι όλα τα αμαξίδια βελτιστοποιημένα να παρέχουν την πιο ελαφριά και βέλτιστη λύση. Μπορεί να έχουν μεγάλο μέγεθος ή ο τυποποιημένος σχεδιασμός τους να προσθέτει άσκοπα βάρος το οποίο συνεπάγετε ότι θα απαιτείται μεγαλύτερος κόπος για να το προωθήσετε, να κάνετε ελιγμούς ή να το μεταφέρετε.

ΕΠΙΠΤΩΣΗ

Μειωμένη απόδοση

Ένα βαρύ αναπηρικό αμαξίδιο θα περιορίσει την απόδοση σας και θα δυσχεράνει την χρήση του. Θα απαιτείται να καταβάλετε περισσότερη ενέργεια για την προώθηση σας και το άνω μέρος του σώματος σας θα καταπονείται περισσότερο. Ένα βαρύ και μεγάλο αναπηρικό αμαξίδιο μπορεί να σας απαγορεύσει να παρευρίσκεστε σε αγαπημένες σας δραστηριότητες, τοποθεσίες και πρόσωπα.

Είμαστε η εξέχουσα εταιρία στην Ελλάδα με την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παραγγελία ενός custom made αναπηρικού αμαξιδίου !

Η ΛΥΣΗ:

CUSTOM MADE ΑΜΑΞΙΔΙΟ (κατά παραγγελία)

Στην Wheel πιστεύουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και ως εκ τούτου και κάθε αμαξίδιο θα έπρεπε να είναι επίσης μοναδικό. Η Wheel μπορεί να σε προμηθεύσει με ένα αμαξίδιο το οποίο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σου σώματος. 

Σεβόμαστε την ατομικότητα του καθενός και πιστεύουμε ότι μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την δυναμική σου στο έπακρο.

Το νέο σου custom made αμαξίδιο θα είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου ικανοποιώντας παράλληλα κάθε προσωπική σου προτίμηση.

ΓΙΑΤΙ CUSTOM MADE

Ατομικές μετρήσεις

Πάνω από 30 μετρήσεις θα ληφθούν από τον τεχνικό εφαρμοστή της εταιρίας μας ώστε το αμαξίδιο να κατασκευαστεί σύμφωνα με το δικό σου σώμα. Επίσης θα αναλυθούν και θα καταγραφούν οι προτιμήσεις και οι απαιτήσεις σου.

ΟΦΕΛΟΣ

Σωστή στάση του σώματος

Η σωστή στάση σώματος μπορεί να μειώσει σημαντικά τους κινδύνους ανάπτυξης προβλημάτων υγείας. Η καλή υγεία συμβάλλει με την σειρά της για ένα πιο ενεργό τρόπο ζωής, έναν απαραίτητο παράγοντα για την ευημερία σου.

ΓΙΑΤΙ CUSTOM MADE

Εργονομικές επιλογές

Παράλληλα με πολλές λειτουργικές επιλογές, διατίθεται μια ευρεία γκάμα εργονομικών επιλογών για την καλύτερη δυνατή άνεση, ισορροπία και στάση.

ΟΦΕΛΟΣ

Βέλτιστη άνεση

Το αίσθημα άνεσης αυξάνει την εμπιστοσύνη σου, που σε βοηθά να επιτύχεις ενεργό τρόπο ζωής. Η πιθανότητα εμφάνισης παρατεταμένης δυσφορίας, πόνου και επίμονων τραυματισμών μειώνεται σημαντικά.

ΓΙΑΤΙ CUSTOM MADE

Ελαφρύ και συμπαγής

Οι εξατομικευμένες μετρήσεις, η χρήση προηγμένων υλικών υψηλής ποιότητας και η επιλογή σταθερού σκελετού μας επιτρέπουν ώστε το νέο σου custom made αμαξίδιο να είναι ελαφρύ και συμπαγής. 

ΟΦΕΛΟΣ

Μέγιστη απόδοση

Θα έχεις καλύτερο χειρισμό του αμαξιδίου και παράλληλα θα μεγιστοποιηθεί η απόδοση σε κάθε «χεριά» σου. Με άλλα λόγια θα κινείσαι περισσότερο με λιγότερη μυϊκή δύναμη.

Η διαδικασία των μετρήσεων διαρκεί 2-3 (ευχάριστες) ώρες.

Κατά την διαδικασία αυτή ο τεχνικός εφαρμοστής:

 • Θα πάρει πάνω από 30 μετρήσεις με ακρίβεια χιλιοστού.
  (με την μεζούρα και άλλες τεχνικές)
 • Θα συζητήσει μαζί σου τις συνήθειες σου και τις προτιμήσεις σου.
  (εργάζεσαι; οδηγείς αυτοκίνητο; πως ξεκουράζεις τα χέρια σου; τι κουβαλάς συνέχεια μαζί σου;  … )
 • Θα αναλύσει μαζί σου τις ανάγκες σου
  (σπίτι; εργασία; πόλη ή χωριό; ταξιδεύεις συχνά, σκολίωση;  … )
 • Θα προσαρμόσει το αμαξίδιο στις διαστάσεις, ανάγκες και προτιμήσεις σου.
 • Θα προσθέσεις την προσωπική σου πινελιά στην εμφάνιση του αμαξιδίου. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ - Τυποποιημένο αμαξίδιο

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ - Αμαξίδιο Custom made

Θα έρθεις; ή Θα έρθουμε;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα συνεννοηθούμε!

Εδρεύουμε στην Θεσσαλονίκη αλλά εξυπηρετούμε πανελλαδικά. Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σου λύσουμε οποιαδήποτε τυχών απορία και να σε ενημερώσουμε πως ένα custom made αμαξίδιο θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου!

2310.900.443