Το αμαξίδιο σου

Φόρμα επικοινωνίας
 

Αν πιστεύετε ότι τα κριτήρια για να επιλέξει κανείς ένα αναπηρικό αμαξίδιο έχουν να κάνουν με τον κατασκευαστή, τον τύπο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την τιμή του, ξανασκεφτείτε το. Το σημαντικότερο κριτήριο είστε εσείς, ο άνθρωπος που το χρησιμοποιεί. 
Στη Wheel το γνωρίζουμε καλά, γι’ αυτό και δεν εστιάζουμε στο προϊόν αλλά στον άνθρωπο. Έχοντας τις τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία, η ομάδα της Wheel είναι εδώ για να  γνωρίσει, να αναλύσει αλλά και να προβλέψει τις ανάγκες σας, έτσι ώστε  μαζί να «χτίσουμε» το αμαξίδιο που σας ταιριάζει. Ένα αμαξίδιο στα μέτρα σας. 

Καλύπτει τις ανάγκες σου 

Ξεκινώντας λοιπόν από τον άνθρωπο, σε πρώτο στάδιο, εξετάζουμε το ιστορικό υγείας, τον τόπο διαμονής, το μέσο μεταφοράς, τους χώρους όπου κινείται ο χρήστης , τις συνήθειες, τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά του. Όλα εκείνα που κάνει ή ονειρεύεται να κάνει καθημερινά. Με βάση το προφίλ που σχηματίζεται από τα παραπάνω , επιλεγούμε τον κατάλληλο τύπο αμαξιδίου και σας προσφέρουμε εναλλακτικές προτάσεις σε μεγάλο εύρος τιμών. Εφόσον γίνει η τελική επιλογή, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί παίρνουν τα μέτρα και χτίζουν/ στήνουν το αμαξίδιο με βάση τον κορμό του χρήστη έτσι ώστε, με την λιγότερη μυϊκή δύναμη, να έχει τη μεγίστη απόδοση και αυτονομία σε κάθε κίνηση. 

Ικανοποιεί τις επιθυμίες σου

Σε δεύτερο στάδιο, είναι η ώρα να βάλετε τη δική σας προσωπική σφραγίδα και να δώσετε και χαρακτήρα στο αμαξίδιό σας. Η Wheel προσφέρει μία τεραστία γκάμα εξαρτημάτων και αξεσουάρ, έτσι ώστε να επιλέξετε τους τροχούς, το υποπόδιο, τις ζάντες, το χρώμα, την ταπετσαρία, τα πλαϊνά που ταιριάζουν στο γούστο σας και θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αμαξίδιο. Το δικό σας. 

Test drive

Το test drive είναι μια αποκλειστική υπηρεσία  που καθιέρωσε  η Wheel  και πρακτικά σημαίνει  ότι όλα τα μοντέλα των αμαξιδίων  που αντιπροσωπεύουμε είναι  διαθέσιμα για να τα δοκιμάσετε, πριν κάνετε την τελική σας επιλογή. 

Αν θέλετε να «χτίσουμε» μαζί το προσωπικό σας custom made αμαξίδιο ή να κλείσετε ραντεβού για test drive, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας δεξιά ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 900 443 ή στο 6941596260.