Πάντα δίπλα σουΓια μας στη Wheel η επικοινωνία και η σχέση με τους πελάτες μας δεν τελειώνει όταν ολοκληρώνεται μια συναλλαγή. Αντίθετα, εκεί ακριβώς ξεκινά.
Εκπαίδευση
Γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειμμα κουλτούρας όσον άφορα στην εκπαίδευση, την προσβασιμότητα, τις ιατρικές, νομικές καλύψεις για ΑμεΑ και όχι μόνο, η ομάδα της Wheel ενημερώνεται καθημερινά, συμβουλεύεται ειδικούς, διοργανώνει σεμινάρια και ημερίδες, για να μπορεί, να συμβουλεύει και να στηρίζει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Η ανοιχτή επικοινωνία με το χρήστη και τους οικείους του στο διάστημα προσαρμογής και η βασική εκπαίδευση για να τη σωστή και αποδοτική χρήση του αμαξιδίου είναι ένα δείγμα μόνο των υπηρεσιών που προσφέρονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας.  Είμαστε δίπλα σας σε κάθε κίνηση, την κάθε στιγμή. Για να σας εξυπηρετήσουμε όταν αλλάζουν οι ανάγκες, να βρίσκουμε λύσεις , να προσφέρουμε στήριξη, καθοδήγηση αλλά και κίνητρα.
Μελέτη χώρου
Και επειδή το αμαξίδιο κινείται μαζί σας, είναι πολύ σημαντικό να κινείται με λειτουργικό και άνετο τρόπο, εκεί όπου περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σας. Πριν λοιπόν επιλέξουμε το αμαξίδιο που σας ταιριάζει, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί επισκέπτονται το χώρο σας, για να αξιολογήσουν την προσβασιμότητα  του και να  προτείνουν ολιστικές λύσεις που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ανεξάρτητη διαβίωση.
* Η υπηρεσία απευθύνεται σε κατοίκους του νομού Θεσσαλονίκης

Υποστήριξη
Πέρα από την standard εργοστασιακή εγγύηση ,η Wheel προσφέρει πάντα επιπλέον εγγύηση για όλες τις κατηγορίες των προϊόντων της: από 1 έτος για αναλώσιμα έως και 10 για σκελετό αμαξιδίου.