Νέα καινοτόμα προϊόντα στη Wheel - TARTA

Published In: Our news Created Date: 2014-11-20
Το 2015 θα είναι μια χρονιά γεμάτη με νέες συνεργασίες για τη Wheel! Μία από αυτές, είναι η αντιπροσώπευση των προϊόντων της ιταλικής TARTA - με καινοτόμα τεχνολογικά αλλά και άριστα αισθητικά προϊόντα που αφορούν στη σωστή στήριξη του κορμού σας στο αναπηρικό σας αμαξίδιο!
Τα προϊόντα της Tarta παρέχουν απόλυτη υποστήριξη και ελευθερία κινήσεων. Η απόδοση ενός αναπηρικού αμαξιδίου εξοπλισμένου με ένα στήριγμα πλάτης Tarta αυξάνει εκθετικά, τόσο στην άνεση και την αισθητική άποψη. Δεν θέλουμε μόνο να ικανοποιήσουμε τις βασικές φυσικές ανάγκες, αλλά και την επιθυμία για την ομορφιά (αυτό είναι το μέρος που μας αρέσει περισσότερο!)
Υπάρχουν πολλές πιθανές λύσεις, από την αρχικό, άμεσα διαθέσιμο μοντέλο, έως εκείνο που απαιτεί μια μοναδική μορφή εξατομίκευσης. Ο ποικίλος αριθμός των σπονδύλων, σε συνδυασμό με τα ποικίλα μήκη των περσίδων και το σχήμα του padding, πολλαπλασιάζουν τις μορφές της εφαρμογής, προσφέροντας μια αποτελεσματική λύση για όλους!
Τα στηρίγματα πλάτης αναπηρικου αμαξιδίου της TARTA προσαρμόζονται σε χειροκίνητα, ηλεκτροκίνητα και παιδικά αναπηρικά αμαξίδιαΔείτε το βίντεο της παρουσίασης της TARTA:
Tags:

Leave A Comment