Παράδοση παιδικού αναπηρικού αμαξιδίου Mitico στην Καρδίτσα

Published In: Our news Created Date: 2014-11-13

Όλη μας η επιβράβευση: το δικό της χαμόγελο στο καινούριο της αναπηρικό αμαξίδιο!

Η φιλοσοφία της Wheel είναι να μοιράζεται - διαδρομές, χαμόγελα, να προσφέρει όπου είναι δυνατό. Μία από τις πλέον συγκινητικές ιστορίες, είναι αυτή της μικρής κυρίας Σ. από την Καρδίτσα.
Πριν από καιρό επικοινώνησε μαζί μας η οικογένειά της, με σημαντικά οικονομικά προβλήματα - ήθελαν να προσφέρουν το καλύτερο στο παιδί τους, αλλά όπως πολλοί συνάνθρωποί μας ήταν εγκλωβισμένοι στην οικονομική δυσχέρεια των καιρών. Το ίδιο εγκλωβσιμένη όμως ήταν και η μικρή κυρία Σ., όχι λόγω της αναπηρίας της, αλλά επειδή ήταν αναγκασμένη να βρίσκεται σε ένα λάθος αναπηρικό αμαξίδιο - λάθος για το ύψος, την ηλικία, την πάθησή της. Ένα αναπηρικό αμαξίδιο που αντί να της προσφέρει, ουσιαστικά δημιουργούσε νέα προβλήματα υγείας στο παιδί.
Αμέσως δραστηριοποιήθηκε όλη η ομάδα της Wheel. Απευθυνθήκαμε στο moirazomai.gr, την ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει όποια ανάγκη έχει, ή να προσφέρει, να γίνει μέρος μιας αλυσίδας αλληλεγγύης όπου το "μοιράζεσθαι" είναι ανάγκη. Σύντομα στήθηκε ένας μηχανισμός στήριξης για την κάλυψη της ανάγκης της οικογένειας, που στο εντωμεταξύ είχε τη δυστυχία να χάσει και τον πατέρα, αφήνοντας το παιδί ορφανό.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ό,τι απαιτούνταν από υλική βοήθεια, βρέθηκε με τη μορφή δωρεών και φυσικά και από τη Wheel! Το ολοκαίνουριο παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο Mitico της Fumagalli ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην όμορφη Καρδίτσα. Οι τεχνικοί της Wheel το προσάρμοσαν απόλυτα στο σώμα της μικρής κυρίας Σ. – Τo Mitico επιλέχθηκε ακριβώς επειδή προσαρμόζεται απόλυτα στο σώμα του παιδιού και αναπροσαρμόζεται εύκολα όταν αυτό μεγαλώνει!  
Το νέο της αμαξίδιο της έδωσε επιτέλους τη σωστή θέση καθίσματος, τόσο ξεκούραστη και αναπαυτική όπου δεν άργησε να μας δώσει τα πρώτα της χαμόγελα!
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της οικογένειας!
Καλές βόλτες μικρή κυρία Σ.!  
 
Wheel Μοιραζόμαστε τη διαδρομή και το χαμόγελο!

Φωτογραφίες:


Επιτέλους η πολυπόθητη σωστή στήριξη του σώματος.


Ο κορμός του παιδιού σε τέλεια καθήμενη θέση


Και τα ποδαράκια στην κατάλληλη πια θέση


Και η μεγαλύτερη επιβράβευση: το χαμόγελό της στο καινούριο της αναπηρικό αμαξίδιο!

Leave A Comment