Συμβουλευτικές υπηρεσίες για νέους και παλιούς χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου

Published In: Our news Created Date: 2014-06-13
Όταν ονειρεύεσαι να πετύχεις όσα φανταζόσουν ακατόρθωτα, όταν η θέληση, η πίστη και η αποδοχή γίνουν η δύναμη σου, όταν μοιράζεσαι και τολμάς τότε τα όνειρα σου δεν μπορούν πάρα να πραγματοποιηθούν.
Και εμείς, οι άνθρωποι της Wheel, είμαστε εδώ να μοιραστούμε την διαδρομή μαζί σου. Αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας. 
Στην Wheel μέσα από ημερίδες, σεμινάρια, χορηγίες και διαδραστικές ενέργειες (όπως είναι η προσβασιμότητα στους δρόμους που πραγματοποιείται όλο το χρόνο)
προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.
Παρέα με το εξειδικευμένο προσωπικό προβλέπουμε και αναλύουμε τις ανάγκες ώστε να προτείνουμε το κατάλληλο αμαξίδιο που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά και κατασκευάζοντας το από την αρχή  - φανταστείτε το custom made για εσάς αμαξίδιό, τόσο μοναδικό, όσο το δαχτυλικό σας αποτύπωμα.
Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στον δυναμικό της εταιρείας ως συμβουλευτική ψυχολόγο την Ελευθερία Γκουσμπασανιώτη, η οποία και θα προσφέρει υποστήριξη, καθοδήγηση αλλά και κίνητρα (σε όλους μας, ακόμα και στο προσωπικό).
Για κάθε νέο χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου, η Wheel θα σας παρέχει με τρεις συμβουλευτικές συνεδρίες με την Ελευθερία, που θα απευθύνονται είτε σε εσάς είτε και στην οικογένειά σας.
Κι αν είστε από τους παλιότερους της παρέας της Wheel, η Ελευθερία μπορεί να σας προσφέρει (έστω και απομακρυσμένα, μέσω τηλεφώνου), συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ειδικά χαμηλές, φιλικές τιμές. 

Leave A Comment