Βελτίωση Αναζήτησης
  •  Ορθοστάτιση
  •  Τύπος ορθοστάτη
  •  Επιπλέον
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  •    Κατασκευαστής: Fumagalli
  •    Κωδικός Προϊόντος: 843311-2
  •    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  •    Ετικέτες: oversized

SHIFU OCEAN

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ – ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ
Όλη η σειρά της Fumagalli  Shifu χαρακτηρίζεται από τον πολύ σταθερό σκελετό, άνετο για το παιδί καιλειτουργικό για τον γονιό. Με απλές και γρήγορες ρυθμίσεις  το Shifu είναι ένα εξαιρετικά εύκαμπτο προϊόν ικανό για να ικανοποιηθούν  ακόμη και οι  πιο σύνθετες ανάγκες.
Με  εξαρτήματα – και  επεκτάσεις, στηρίγματα  και ζώνες συγκράτησης – που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή στις αναγκαίες  θέσεις για να μας δώσουν την πιο κατάλληλη διαμόρφωση του ορθοστάτη για το παιδί μας.  

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το τραπέζι εργοθεραπείας code 840391-2-3. Επίσης το μέγεθος 3 (large) είναι εξοπλισμένο με ηλεκτική ρύθμιση κλίσης με κινητήρα χαμηλής τάσης και συμπεριλαμβάνει τηλεχειριστήριο.Διατίθεται στα παρακάτω χρώματα: 
Διαθέσιμες Επιλογές

* Χρώμα:

* Μέγεθος:

Μια πλήρης συλλογή σχεδιάστηκε πάνω σε αυτόν τον σκελετό για να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο ακόμη και όταν ο ορθοστάτης  δεν είναι σε λειτουργία.
Οι ρυθμίσεις υψηλής ακρίβειας μαζί  με τα εξαρτήματα και με  την δυνατότητα εισαγωγής στηριγμάτων στα απαραίτητα σημεία κάτω από την ταπετσαρία για να μας δώσουν την πρόσθετη υποστήριξη που απαιτείται, κάνει την σειρά Shifu την  πιο ολοκληρωμένη και λειτουργική σειρά αποκατάστασης σε όρθιαθέση.
ΔΙΑΘΕΤΕΙ: Ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος υποπόδια, Στηρίγματα θώρακος, Διαχωριστικό σκελών, Στήριγμα λεκάνης, Σφήνες υποστήριξης, Τραπέζι εργοθεραπείας, 4 τροχούς με φρένα 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες: oversized